Installationskravene til temperatur- og fugtighedssensorer i datacentre

Temperatur- og fugtsensorer i datacentre i datacentre

 

Med den kontinuerlige udvikling af computerteknologi er temperatur- og fugtstyringen for datacentre mere og mere vigtig.Datacentret kører servere 24 timer i døgnet, og temperaturen i computerrummet har længe været relativt høj.Temperatur- og fugtkontrol er nødvendig for datacentret, fordi den høje temperatur har stor indflydelse på serverens levetid og datatransmission.

Nogle store internetvirksomheder lægger deres servere i dybhavet eller i fjerntliggende områder for at køle ned, men de fleste virksomheder bruger aircondition- og ventilationssystemer til kunstig køling.Hvordan styres temperatur og luftfugtighed?Opbygning afServerrum |Datacentre Miljøovervågningssystemerer stor.

Det er vigtigt at vælge den passende i serverrummet på grund af den lille plads.Du kan vælge envægmonteret temperatur- og fugtighedstransmitter, som kan monteres på væggen på et fast punkt for effektivt at udnytte pladsen.Der er en række forskellige temperatur- og fugtighedstransmittere, som du kan vælge.

HT802W vægmonteret temperatur- og fugtighedstransmittermed vandtæt kabinet.RS485 Modbus RTU.Måleområdet er -40℃~60℃,0%RH~80%RH.

King shell måleinstrument DSC_1393

HT802C temperatur og relativ luftfugtighed transmittermed større HD-skærm, RS485-udgang.Måleområdet er -20-60℃,0%RH~100%RH.Velegnet til serverrum, kommunikationsbasestation, computerrum, præcisionsværksted, lager, drivhus og andre steder temperatur- og fugtdetektion.

Fugtføler DSC_1144

Nogle serverrum skal placere temperatur- og fugtmåleinstrumentet i chassiset til temperatur- og fugtighedsovervågning, så du kan vælge en mindre temperatur- og fugtighedsoptager.HENGKO temperatur- og fugtdataloggerer lille i størrelse, nem at installere og kan fjernse temperatur og luftfugtighed i realtid.Samtidig har den en alarmfunktion, kan indstille temperatur- og fugtighedsadvarselsværdien, indstille tidsintervallet til at registrere temperatur- og fugtighedsdata til tiden og bruge den understøttende software til at eksportere dataene til EXCEL, PDF-filer for let analyse.

 

USB-temperatur-og-fugtighed-optager-DSC_7862-1

For at beskytte dit datacenter bør du placere temperatur- og fugtighedssensorer i hele dit serverrum.Dissetemperatur- og relativ fugtighedssensorervil give de oplysninger, du har brug for til at overvåge forskellige luftfugtighedsniveauer.De vil også give en tidlig advarsel om eventuelle trusler mod dit udstyr, så du kan handle hurtigt, før problemer bliver til kritiske problemer.

 

 

Så hvis du også har behov for et datacenter til at overvåge temperatur og fugtighed, er du velkommen til

Kontakt os på e-mailka@hengko.comfor detaljer om vores temperaturog FugtighedSensor og

Temperatur og luftfugtighedSender, vi sender den tilbage til dig inden for 24 timer.

 

 

 

https://www.hengko.com/


Indlægstid: 13. december 2021